Azets vahvistaa isännöintipalveluitaan

maalis 1, 2022

Pohjoismaiden johtava ulkoistettuja talous-, palkka- ja HR-palveluita sekä isännöintipalveluita tarjoava Azets ostaa isännöintipalveluita Helsingissä tuottavan Astala Isännöinti Oy:n sekä siihen kuuluvan Astala Tekniikka Oy:n. Astala Isännöinti yhdistyy osaksi Azetsiin kuuluvaa Isännöinti Rantamäkeä. Astala Isännöinti on toiminut Helsingissä jo 50 vuoden ajan. Isännöinti Rantamäen ja Astala Isännöinnin yhdistymisen ansiosta Azetsin isännöintiliiketoiminta työllistää noin 70 henkilöä ja sen liikevaihto kohoaa noin 8 miljoonaan euroon. 

”Isännöintialaa puhuttavat toiminnan vastuullisuus ja läpinäkyvyys. Alaa haastavat kasvavat asiakastarpeet ja teknologinen kehitys. Menestyjiä ovat ne, jotka pystyvät yhdistämään modernit digitaaliset palvelut erinomaiseen palvelunlaatuun ja asiakaskokemukseen sekä tuottamaan palvelut vastuullisesti ja läpinäkyvästi. Astala ja Rantamäki ovat arvostettuja ja hyvämaineisia yrityksiä, joissa henkilöstö- ja asiakaskokemus on tutkitusti erinomainen. Azets on Pohjoismaissa alansa teknologinen edelläkävijä. Pystymme näin yhdessä kehittämään isännöintialaa”, kertoo Azetsin toimitusjohtaja Ulla Nikkanen.  

Isännöinti Rantamäki on keskittynyt Helsingin kantakaupungin arvokiinteistöjen ja Astala Isännöinti Helsingissä sijaitsevien taloyhtiöiden isännöintiin. Astala on toiminut Helsingissä jo 50 vuoden ajan.

”Yrityskauppa mahdollistaa vuosikymmenien kokemuksen yhdistämisen ja entistä vahvemman markkina-aseman Helsingissä. Molempien yhtiöiden avainhenkilöt jatkavat yhtiössä keskeisissä tehtävissä järjestelyn jälkeen”, jatkaa Nikkanen.

Henkilöstö- ja asiakaskokemus tulevaisuuden isännöintipalvelujen ytimessä

Merkittävänä tekijänä yrityskaupassa oli yritysten strategian ja arvojen yhteensopivuus.

”Rantamäki ja Astala ovat jo vuosikymmeniä toimineet rinta rinnan tarjoten isännöintipalveluita Helsingissä sijaitseville, palvelun laatua arvostaville taloyhtiöille. Hyvinvoiva, osaava ja motivoitunut henkilöstö on toiminnan kivijalka ja se mahdollistaa erinomaisen asiakaskokemuksen ja ensiluokkaisen palvelun. Tavoitteenamme on olla isännöintialan halutuin työpaikka ja suunnannäyttäjä, miten isännöintiä tulee tehdä ja taloyhtiöitä johtaa”, toteaa Isännöinti Rantamäen toimitusjohtaja Mika Laakkonen.

Molempien yritysten palveluihin kuuluvat kattavat isännöintipalvelut ja tekniset palvelut sekä laajat lisäarvopalvelut. Vahva kumppanuusajattelu ohjaa niiden toimintaa.

”Haluamme tarjota sellaista isännöintiä, jollaista itsekin haluaisimme saada ja hoidamme taloyhtiöitä kuin omaamme. Poikkeuksellinen toimintamallimme varmistaa asumisen sujuvuuden ja ensiluokkaisen palvelun sekä taloyhtiön arvon kehittymisen. Asiakkaille yhdistyminen tarjoaa mahdollisuuden hyödyntää molempien yritysten parhaita käytäntöjä ja osaamista sekä jatkuvasti kehittyviä palveluita”, jatkaa Laakkonen.

Asiakashyötyjen lisäksi yrityskauppa mahdollistaa Astala Isännöinnin toiminnan entistä vahvemman kehittämisen.

”Omistajana Azetsilla on laajat resurssit panostaa muun muassa teknologiseen kehitykseen, jolla turvaamme henkilöstölle erinomaiset mahdollisuudet onnistua työssään sekä asiakkaillemme parhaan mahdollisen palvelukokemuksen”, toteaa Astala Isännöinnin hallituksen puheenjohtaja Mikko Astala.

Azets 

Azets on Pohjoismaiden suurin ja teknologisesti edistynein henkilöstö-, palkka- ja taloushallinnon palveluiden sekä teknologiaratkaisuiden tarjoaja. Azets yhdistää datan, teknologian ja asiantuntemuksen kokonaisuudeksi, joka tuottaa arvoa asiakkailleen. Azets Suomen asiakkaita palvelee 700 asiantuntijaa ja liikevaihto on 66,3 miljoonan euroa. www.azets.fi 

Rantamäki

Isännöinti Rantamäki on vuonna 2000 perustettu yritys, joka on erikoistunut Helsingin kantakaupungin arvokiinteistöjen isännöintiin. Tuotamme kaikki isännöinnin palvelut oman henkilöstön voimin saman katon alta. Poikkeuksellinen toimintamalli varmistaa asumisen sujuvuuden ja taloyhtiön arvon kehittymisen. Kumppaninamme voit luottaa arjen sujuvuuteen ja varmistat, että taloyhtiösi arvo kehittyy haluamaasi suuntaan. Haluamme tarjota isännöintiä, jollaista itsekin haluaisimme saada. Teemme työtämme intohimolla, tinkimättömästi ja asiakkaan kanssa yhdessä asetettujen tavoitteiden mukaisesti. Rantamäen asiakkaita palvelee 30 asiantuntijaa ja liikevaihto on 3,2 miljoonaa euroa. www.rantamaki.com 

Astala Isännöinti

Astala Isännöinti Oy on vuonna 1971 perustettu helsinkiläinen isännöintiyritys. Palvelumme perustuu asiakaslähtöisyyteen. Haluamme tarjota ratkaisuja, jotka johtavat viihtyisään, turvalliseen ja taloudelliseen asumiseen. Astalan asiakkaita palvelee 40 asiantuntijaa ja liikevaihto on 4,5 miljoonaa euroa. www.astala.fi