Tekniikka

Tekninen isännöitsijä palveluksessasi Helsingin seudulla

Astalan tekninen isännöitsijä palvelee Helsingin seudulla taloyhtiöitä ja muita isompien kiinteistön omistajia laaja-alaisesti kiinteistön kunnossapitoon liittyvissä tehtävissä. Tekninen isännöitsijämme toimii yhtiösi tukena monipuolisena asiantuntijana: hän auttaa muun muassa kiinteistön korjausten suunnittelussa, remonttien valvonnassa sekä monissa yhtiötä koskevissa päätöksenteoissa. Isännöitsijämme hoitaa myös hallinnolliset asiat sekä monet muut tehtävät, joiden ansiosta yhtiön hallituksen ei tarvitse huolehtia kiinteistönhoidosta.
Pidämme aidosti huolta asiakasyhtiöistämme. Olemme pitkään alalla toiminut, tuttu ja turvallinen isännöintialan perheyhtiö, jolta saa aina henkilökohtaisesti räätälöityä palvelua.

Huoneistoremontit

Taloyhtiön remontti edessä? Tarjoamme kaikki kiinteistön korjaukseen liittyvät työt tarkastuksista suunnitelmiin sekä urakoitsijoiden valintaan.

Luvat ja määräykset

Osakkeenomistajalla on oikeus tehdä huoneistossa kunnossapito- ja muutostöitä. Niistä pitää kuitenkin ilmoittaa kirjallisesti etukäteen hallitukselle tai isännöitsijälle.

viranomaisluvat

Rakennuslupa tarvitaan rakennuksen tai sen osan käyttötarkoituksen olennaista muuttamista varten. Tällaisena muutoksena pidetään mm. toimiston tai liiketilan muuttamista asunnoksi.

Märkätilojen rakennustekniikka

Asuntojen märkätilojen kosteusrasitukset ovat nykypäivänä huomattavasti suurempia kuin aikaisemmin. Siksi on tärkeää kiinnittää erityistä huomiota laatuun kun ollaan tekemisissä märkätilojen remontoinnin kanssa.

Astalan avulla fiksuja ratkaisuja

Kanssamme asiointi on helppoa, sillä meillä työskentelee asiakaspalveluhenkistä ammattitaitoista väkeä. Meiltä asiakasyhtiöt saavat kaikki tarvitsemansa teknisen isännöinnin palvelut, jolloin palvelua, kuten remonttien valvontaa, ei tarvitse ulkoistaa muille yrityksille. Kaikki hoituu näppärästi yhden tekijän toimesta. Helsinki on päätoimialuettamme, mutta liikumme myös Vantaan ja Espoon alueilla.

Astalan ammattilaisten avulla yhtiösi tekee viisaita ja taloudellisia ratkaisuja, jotka vaikuttavat kohteen arvoon, viihtyisyyteen ja turvallisuuteen. Teemme puolestasi valintoja, jotka tähtäävät ennen kaikkea korkeaan laatuun ja kustannusten hallintaan. Tavoite on suunnata kestävään lopputulokseen, joka vaikuttaa positiivisesti asumiseen. Ei siis ole yhdentekevää, kuka kiinteistösi asioita valvoo – saati kuka tarvittavat kunnostus- ja muut työt toteuttaa. Paikalla pitää olla päteviä tekijöitä.

Isännöitsijän tehtävät sujuvat ammattilaisiltamme näppärästi

Tarjoamme yhtiöösi kokeneen isännöitsijän. Isännöitsijän tehtävät vaativat monialaista kiinteistötekniikan ja lainsäädännön tuntemusta. Jos yhtiössä on suunnitteilla remontteja tai meneillään on vaikkapa kosteusvaurion selvitys, isännöitsijämme on apunasi. Hän huolehtii muun muassa erilaisista tarkastuksista, vahinkoselvittelyistä, mittauksista, korjaussuunnitelmista, tarjouksista, urakoitsijoiden valinnoista sekä raportoinnista ja valvonnasta. Isännöitsijämme myös tiedottaa kiinteistöä koskevista asioista sekä tarjoaa hyödyllisiä, asumiseen liittyviä neuvoja.

Hallinnolliset asiat hyvässä hoidossa

Astalan isännöinti kattaa myös hallinnollisten asioiden hoidon kuten budjetoinnin, kirjanpidon ja tilinpäätökset. Kaikki työt hoidetaan asiakaslähtöisesti kunkin taloyhtiöiden toiveita kunnioittaen.

Ilmanvaihto

Ihminen oleskelee 90 prosenttia ajastaan sisätiloissa. Ei ole yhdentekevää millaista ilmaa hän hengittää. Usein huoneistoremontissa ilmanvaihto jää täysin huomioimatta. Riittävällä ilmanvaihdolla on vaikutus ihmisen viihtyvyyteen, terveyteen ja rakenteiden kuivumiseen. Alla sekä koneellisesta ilmanvaihdosta että painovoimaisesta ilmaivaihdosta tärkeää asiaa.

Isännöitsijätoimistomme tarjoaa isännöintiä 50 vuoden kokemuksella

Olemme jo vuosikymmeniä toiminut, perheyrityksenä palveleva isännöitsijätoimisto. Meillä on reilusti arvokasta kokemusta isännöintiin liittyvistä tehtävistä. Johdamme taloyhtiötäsi tekemällä asumiskustannuksiin ja viihtyisyyteen vaikuttavia viisaita valintoja. Meillä on luotettava yhteistyökumppaniverkosto, joiden ammattitaitoon pystymme luottamaan vaativissakin tilanteissa.

Työtämme tukevat nykyaikaiset, sähköiset työvälineet. Yhtiöiden tiedottaminen käy nopeasti ja myös meihin saa yhteyden helposti – oli kyse sitten pienten tai haastavien asioiden hoidosta.

Tekninen isännöitsijä etsinnässä Helsingin seudulla?

Ota yhteyttä meihin. Taloyhtiön ei ole kannattavaa lähteä itse pohtimaan sen enempää korjaussuunnitelman tai kiinteistön parannusten tekemistä. Paikalle kannattaa pyytää Astalan tekninen isännöitsijä, jolla on silmää, taitoa ja kokemusta ymmärtää erilaisten kohteiden kunnossapitotarpeet, sekä tarjota tarvittavat ehdotukset ja suunnitelmat nopeallakin aikavälillä.

Reagoimme asiakkaidemme yhteydenottoihin ripeästi ja tartumme toimeen varmoin ottein. Keskitymme kuhunkin kohteeseen aina huolellisesti ja yksilöllisesti paneutuen. Näin päästään lopputulokseen, joka palvelee parhaiten juuri kyseistä yhtiötä. Valitse taloyhtiöllesi paras kumppani – Astala Isännöinti.