Astala Isännöinti

Astala Isännöinti Oy on perustettu 1971.

Astala Isännöinti Oy on keskisuuri toimija toimialalla, mikä vähentää henkilöriskejä sekä mahdollistaa laajaosaisemman palvelun kuin ihan pienissä isännöintiyrityksissä.

2500000 m³

hoidossa olevaa kiinteistömassaa

8000

asuinhuoneistoa

33

ammattilaista huolehtimassa kiinteistön asioista

15 %

työsuhteista on kestänyt yli 25 vuotta ja jopa 34% on kestänyt reippaat 10 vuotta. Astala Isännöinti Oy on pidetty ja luotettava työnantaja.

Arvot

Asiakaslähtöisyys

Pitkäjänteinen kannustavuus
(TAHDOMME)

Jatkuva oppiminen
(OSAAMME)

Hallittu tehokkuus
(TEEMME)

MISSIO

Missiomme on olla pääkaupunkiseudun kaikenkokoisten asuin- ja liikekiinteistöjen perinteisen, asiakaslähtöisen isännöinnin kokenut osaaja.

Toimiva vuorovaikutus
asiakkaan kanssa.

Pitkäjänteinen asiakassuhde ja täydellinen luottamus.

Kokemukseen perustuva
asiantuntemus: peruskorjauksissa, hankinnoissa, rutiinien hoidossa ja
arjen yllättävissä tilanteissa.

VISIO

Astala Isännöinti Oy on laatinut vision vuoteen 2025, joka rakentuu taloudellisiin-, asiakaskohtaisiin- ja asiakastyytyväisyystavoitteisiin.

Vision avulla olemme rakentaneet yrityksen sisäisen kehitysstrategian,
jotta pystymme turvaamaan asiakkaillemme jatkuvasti kehittyvän laadukkaan isännöintikonseptin.

Monipuolinen asiakaskunta

Asiakaskuntamme on laajapohjainen ja koostuu monipuolisesti isännöintitarpeen omaavista tahoista alkaen yksittäisistä vuokranantajista, asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöistä, päätyen aina suuryrityksiin, säätiöihin ja institutionaalisiin kiinteistöomistajiin. Pääasiallinen toiminta-alueemme on pääkaupunkiseutu.
Tarjoamme kokonaisvaltaisia ja tarvittaessa räätälöityjä isännöinti- ja kiinteistöjohtamispalveluja sisältäen isännöinnin, toimitusjohtajuuden, kirjanpidon, vastikereskontran sekä teknisen isännöitsijän palvelut.

 

Aimo Astala

Aimo Astala oli eräs pääkaupunkiseudun tunnetuimpia isännöitsijähahmoja. Hän perusti 31.12.1971 Isännöitsijätoimisto Aimo Astala Ky:n, joka aloitti toimintansa Ristolantie 8:ssa. Sama taloyhtiö oli myös ensimmäinen asiakas ja on pysynyt asiakkaana edelleenkin. Toiminnan ja asiakaskunnan laajentuessa eri puolille kaupunkia, Aimo Astala perusti toimistot myös Kulosaareen v.1980 sekä Munkkiniemeen v. 1982 ollakseen lähellä asiakkaitaan. Sittemmin Haagan ja Munkkiniemen toimistot yhdistettiin v. 2006 ja uudet toimitilat löytyivät Munkkivuoren ostoskeskuksesta. Kulosaaren toimistolle löydettiin paremmat ja väljemmät tilat Herttoniemen Silkkikutomossa vuonna 2008.

Aimo Astala siirtyi eläkkeelle vuonna 1997, jolloin yritys siirtyi hänen neljän lapsensa hallintaan. Astala itse siirtyi tällöin hoitamaan perustamaansa Helsingin Automuseota, joka oli hänen pitkäaikainen harrastus. Museota hän hoiti innokkaasti, kunnes pitkäaikainen sairaus vei miehen vuonna 2003.

Kaksi julkaistua historiikkia

Astala Isännöinti Oy täytti 40 vuotta vuonna 2011 ja sen kunniaksi julkistettiin 40-vuotisjuhlissa 20.10.2011 toinen historiikki ”Astala Isännöitsijätoimisto 40 vuotta”. Ensimmäinen kolmenkymmenen sivun historiikki on nimeltään 30 vuotta luotettavaa isännöintiä 1971-2001.